Indonesia Eats

Look! What I Brought from Winnipeg Folk Festival

Upsss… I didn’t bring anything, but I had something share about. As I was inspired by Penne in Vegetable Marinara Sauce of Bellissimo Restaurant which we had on Sunday (July 13, 2008) at Winnipeg Folk Festival, I tried to make my own at home two days ago. At the festival, some restaurants had their booth to serve people who came to enjoy the music.

On the next picture, you will see a red long pepper. Whilst I was doing my grocery shopping at Superstore, I was curious with those red peppers. On the package, it was said “very sweet red pepper”. They were really sweet and taste just like bell pepper, sweeter that red bell pepper and have less seed.

Basil, Spinach and Sweet Red Pepper

In this recipe, I used roasted garlic marinara sauce ready to use; in addition, I put garlic, basil, spinach and the new variant of red pepper. Please enjoy the photoset of Penne in Vegetable Marinara Sauce.

Penne with Vegetable Marinara Sauce 2

Penne with Vegetable Marinara Sauce 5

Penne with Vegetable Marinara Sauce 6

Penne with Vegetable Marinara Sauce 7

Penne with Vegetable Marinara Sauce 3

 

Pin It

22 thoughts on “Look! What I Brought from Winnipeg Folk Festival”

  1. Passionate About Bak

    Oooooh Pepy, I LOVE this. The page isnt downloading OK just now so I cant see the recipe, but the pictures are breathtaking. The long red pepper is lovely!! HUGS to you girl…xoxoxo Deeba

  2. Passionate About Baking

    Oooooh Pepy, I LOVE this. The page isnt downloading OK just now so I cant see the recipe, but the pictures are breathtaking. The long red pepper is lovely!! HUGS to you girl…xoxoxo Deeba

  3. look yummyyy Pep, gue pikir itu cabe merah biasa yang pedes ternyata bukan ya :Dbtw gue tunggu resepnya deh…gue selalu mati ide kalo masak pasta 😀

  4. look yummyyy Pep, gue pikir itu cabe merah biasa yang pedes ternyata bukan ya 😀

    btw gue tunggu resepnya deh…gue selalu mati ide kalo masak pasta 😀

  5. wah pep akhirnya kudapat juga blog mu say…ok tetep aja makanan n hasil poto mu top n bikin ngiler say…:)

  6. wah pep akhirnya kudapat juga blog mu say…
    ok tetep aja makanan n hasil poto mu top n bikin ngiler say…:)

  7. template-godown

    malam ibu-ibu, resepnya sudah ada tukang cicipnya belum? kalo belum saya mau daftar, he he.btw, lagi nyari template ya? saya buatin mau? tapi saya butuh pic sajian2 makannya buat dipake header. kalau mau hub saya ya.

  8. template-godown

    malam ibu-ibu, resepnya sudah ada tukang cicipnya belum? kalo belum saya mau daftar, he he.
    btw, lagi nyari template ya? saya buatin mau? tapi saya butuh pic sajian2 makannya buat dipake header. kalau mau hub saya ya.

  9. lovely food. No one in my family will refuse it specially my hubby and son.btw pep, lo kalau moto sekarang masih malem? trus lo pake lampu apa?

  10. lovely food. No one in my family will refuse it specially my hubby and son.
    btw pep, lo kalau moto sekarang masih malem? trus lo pake lampu apa?

  11. Indonesia-Eats

    @ Deeba: I didn't post the recipe, girl@ Elsye: ini mahh gak pk resep :D@ Rita: ditunggu@ Shelvy: iyalah @ Sefa: makasih@ Tigerfish: thanks@ Dwiana, tergantung kebutuhan dan sesempetnya. lampu masih sama pk lampu kamar mandi 😛

  12. @ Deeba: I didn’t post the recipe, girl

    @ Elsye: ini mahh gak pk resep 😀

    @ Rita: ditunggu

    @ Shelvy: iyalah

    @ Sefa: makasih

    @ Tigerfish: thanks

    @ Dwiana, tergantung kebutuhan dan sesempetnya. lampu masih sama pk lampu kamar mandi 😛

  13. sua ra mampir nek nggone Peppy… dadi kangen 🙁 sory Pep saiki Mpku tak delet,emaile itu lho mbanjiri mail emaiku ampe ribuan :(… kangen ndeloki poto masakane Peppy yg always bikin ngiler

  14. sua ra mampir nek nggone Peppy… dadi kangen 🙁 sory Pep saiki Mpku tak delet,emaile itu lho mbanjiri mail emaiku ampe ribuan :(… kangen ndeloki poto masakane Peppy yg always bikin ngiler

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.